|
|
Lån  


 
Annonce:


Dansk design møbler diverse
Indhold på siden:

Michael Müller Børge Mogensen: Møbler med holdning.
Børge Mogensen: Møbler med holdning (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Michael Müller - Forlag: Strandberg Publishing - Emner: Design, Arkitektur, Børge Mogensen - ISBN-13: 9788792949165.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Børge Mogensen Bog - Danske Designere - Lars Hedebo Olsen - Bog.
1942-1950 var Børge Mogensen leder på FDB´s møbeltegnestue, som havde til formål at skabe gode og funktionelle møbler til en rimelig pris. Hos FDB er bl. a. Folkestolen produceret.....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Lars Hedebo Olsen Danske designere - Børge Mogensen (Bog).
1942-1950 var Børge Mogensen leder på FDB´s møbeltegnestue, som havde til formål at skabe gode og funktionelle møbler til en rimelig pris. Hos FDB er bl.a. Folkestolen produceret. Børge Mogensen nåede at skabe mange møbelklassikere gennem sit samarbejde m.
Kategori: Bøger & blade - Kunst, design & foto
Christian Holmsted-Olesen Den danske stol.
Design blev det kulturelle fænomen, som satte Danmark på verdenskortet midt i det 20. århundrede. Brandet Danish Design opstod i 1949, da amerikanske journalister begyndte at skrive om danske møbler fra Snedkerlaugets møbeludstilling i København. Hans J.....
Kategori: Bøger & blade - Books
Den danske stol.
Design blev det kulturelle fænomen, som satte Danmark på verdenskortet midt i det 20. århundrede. Brandet Danish Design opstod i 1949, da amerikanske journalister begyndte at skrive om danske møbler fra Snedkerlaugets møbeludstilling i København. Hans J. Wegners ”Den runde stol” kaldte de ”The Chair” –.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
mater design Mater Winston Daybed.
Mater Winston Daybed by Eva Harlou for danske Mater Design. Utrolig smuk daybed med detaljer, kendt fra de danske 50'er møbler. Eva Harlou har her indkormpreret fransk barberflet på toppen. Du kan med fordel bruge en hynde på Winston Daybed. Produceret i massiv eg med smukke detaljer. Mater Winston Daybed.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Bord, Njord.
Det har aldrig været nemmere at skabe sig en indretning med simple og minimalistiske møbler. Dette Njord bord fra Hübsch har med sit minimalistiske design derfor stor kompetence til at passe ind i mange danske hjem, hvor den nordiske stil i stor grad går.
Kategori: Borde & stole - 20% - 30% rabatter Alle kategorier Borde Entréen Hjørneborde & småborde Hübsch Hübsch - Borde Hübsch - Hjørneborde & småborde Hübsch - Møbler Møbler Stuen Tilbud Tilbud på møbler
TRADEMARK LIVING industrilampe - grøn jern og glas, gammel industrilampe.
Prøv engang at tag et kig på denne originale gamle industrilampe, der er lavet af danske Trademark Living, der er kendt for deres bæredygtige og unikke møbler og boligtilbehør. Den fede lampe er lavet i et ret råt design, men lampen er samtidig også ret e.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning // Lamper // Gulvlamper
Verpan Hive Pendel Polished Aluminium - Verpan 480 mm.
Hive Pendel Polished Aluminium er designet af danske Verner Panton, som for sin tid designede lamper og møbler der var anderledes og provokerende. Verner Panton var vild med de dynamiske former, og havde en futuristisk tilgang til design, som gør at hans lamper så mange år efter stadig er eftertragtede i hele.
Kategori: Indendørs belysning - Verner Panton - Hive Pendel Polished Aluminium - Verpan
Collect Tv skænk med 1 hylde, 1 skuffe og 2 låger i hvid..
Vores Collect TV bord med 1 hylde, 1 skuffe og 2 låger i hvid er lavet i et let og elegant design.Her får du et TV møbel som passer ind din stue eller på værelset. Møblet er dansk produceret.Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med vores TV bord. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Tv møbel - Alle TV møbler
Dansani Special Collection overskab med højrehængslet låge og topgreb 35 cm i cedar grey.
Dansani Special Collection serien beskyttes med sine foliebelagte fronter mod fugt og vand samtidig med, at de unikke vaske i slidstærkt sanitetsporcelæn giver et fuldendt design. Møblernes simple integrerede greb ligger naturligt i hånden og er med til at skabe det stilrene danske designudtryk. For nem.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Møbler & Tilbehør - Badeværelsesmøbler
Dansk Nyantikke Møbler - Mirjam Gelfer-jørgensen - Bog.
De nyantikke møbler har en central placering i dansk møbelkunsts historie af i hvert fald to grunde: De skabtes af en række af guldalderkunstens ypperste repræsentanter, og de satte mange spor i....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Mirjam Gelfer-Jørgensen Dansk nyantikke møbler: fra Abildgaard til Kaare Klint.
Dansk nyantikke møbler: fra Abildgaard til Kaare Klint (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Mirjam Gelfer-Jørgensen - Forlag: Museum Tusculanums Forlag - ISBN-13: 9788763545884.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Dansk nyantikke møbler.
De nyantikke møbler har en central placering i dansk møbelkunsts historie af i hvert fald to grunde: De skabtes af en række af guldalderkunstens ypperste repræsentanter, og de satte mange spor i senere dansk møbelkunst..
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Mirjam Gelfer-Jørgensen Dansk nyantikke møbler (Bog).
De nyantikke møbler har en central placering i dansk møbelkunsts historie af i hvert fald to grunde: De skabtes af en række af guldalderkunstens ypperste repræsentanter, og de satte mange spor i senere dansk møbelkunst..
Kategori: Bøger & blade - Kunst, design & foto
KidKraft Gemma Møbler til dukkehus.
Kvaliteten på Kidkraft dukkehusene er helt i top og designet tilfredstiller selv de mest kræsne forbrugere. 9 møbler til KidKraft dukkehuse.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Dukker & dukkehuse
KidKraft So Chic Dukkehus m/møbler.
Kvaliteten på Kidkraft er helt i top og designet tilfredstiller selv de mest kræsne forbrugere. So Chic Dukkehuset kan bruges fra alle de 4 sider og ekstraordinært mange detaljer, som enhver pige vil elske. Dukkehuset har 3 etager med 10 rum Medfølger 50 farverige møbler Der er monteret hjul under.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Dukker & dukkehuse
FDB Møbler - J146 Lænestol - Okkergul.
Skab liv i boligen med denne smukke lænestol fra FDB Møbler. Lænestolen J146 er en dansk designklassiker som blev tegnet i 1978. Stolen er designet af Erik Jørgensen. Det skulpturelle møbel er et anerkendt møbel til den klassiske og nordiske indretning. Lænestolens hynde er betrukket med et moderne.
Kategori: Borde & stole - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Chair
FDB Møbler - J46 Spisebordsstol - Grå.
J46 er en dansk designklassiker fra 1956. Poul M. Volther er designeren bag stolen som fndes i en række forskellige farver. Han tegnede en række forskellige designs for FDB Møbler som producerer hans produkter. Denne spisebordsstol er fremstillet af bøg som er lakeret i en flot grå farve. Den grå fa.
Kategori: Borde & stole - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Chair
V3


Dansk Design

Kategorier på sider:

Dansk design brugskunst Bolig ting Dansk design Tasker Dyrberg Kern produkter Dansk design kkkentilbehr PH lamper Mbler Dansk design smykker Rosti produkter Design smykker Dansk design mbler diverse Dyrberg Kern Dansk design lamper Fritz hansen produkter Dansk design diverse Georg Jensen Stelton produkter Bodum produkter Fritz Hansen Dansk design tj Trip trap produkter Dansk møbel design Lego produkter Dansk design smykker diverse Bodum Arne Jacobsen Dansk design lamper diverse


 Du er her: DanskDesign - Netannoncer DanskDesign - Dansk Design