|
|
Lån  


 
Annonce:


Dansk design lamper diverse
Indhold på siden:

Danske Lamper - Malene Lytken - Bog.
Den første samlede fortælling om dansk lampedesign. Lampedesign fejres nu med rette som den hjørnesten i Danish Design, som den er. Gamle lamper købes til høje priser, ældre modeller relanceres....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Malene Lytken Danske lamper: 1920 til nu.
Danske lamper: 1920 til nu (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Malene Lytken - Forlag: Strandberg Publishing - Emner: Kunst, Historie, Design, Arkitektur, Lamper - ISBN-13: 9788793604667.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Den lille bog om dansk design.
Hvad tænkte PH, da han designede sine ikoniske lamper? Hvorfor er Margretheskålen godt design? Og hvad er design egentlig?'Den lille bog om dansk design' formidler designernes arbejde med problem, proces og produkt i øjenhøjde med børn. Den handler om æstetik og skønhed, men mest om glæden ved det gode.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Marie Hugsted Den lille bog om dansk design (Bog).
Hvad tænkte PH, da han designede sine ikoniske lamper? Hvorfor er Margretheskålen godt design? Og hvad er design egentlig? Den lille bog om dansk design formidler designernes arbejde med problem, proces og produkt i øjenhøjde med børn. Den handler om æste.
Kategori: Bøger & blade - Kunst, design & foto
Vita Eos Lampe Mini 35 cm, Grå.
De smukke, skybløde og lækre Umage / Vita Eos Lamper i dansk design giver et fint og dejlig lys i rummet og kan både anvendes som lofts- og som gulvlampe. Lampeskærmen består af ca. 900 gåsefjer og måler 35 cm. Tip: Ved tilkøb af fod fås en fin bordlampe. Specifikationer: Størrelse: Mini (35 cm i diameter /.
Kategori: Indendørs belysning - Børneværelset Lamper & Belysning Loftslamper Lampeskærme
WATT A LAMP Mush Bordlampe.
WATT A LAMP Mush Bordlampe. Dekorativ bordlampe lavet i metal, træ og glas - De 3 bedste lampematerialer hvis du spørger os, og dejligt et herligt lys som spredes flot ud til hele det rum du stiller denne smukke bordlampe i. Watt a lamp er et dansk design-mærke som leger med materialer, men altid har det.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Muuto Grain Pendel Lampe - White.
Muuto Grain Pendel Lampe i Hvid. Muuto Grain Pendel Lampe - Hvid. Designet af Jens Fager for danske Muuto. Med en helt ny teknik kombineres bambus fibre med plast og en helt ny overflade er skabt med Grain. Muuto Grain Pendel Lampe - White  210-240 V LED G9 Bulb 3,5 W (lyskilde inklusiv) LED 15000 timer.
Kategori: Indendørs belysning - Home & Garden - Lighting - Lamps
Hübsch Hylde m. lampe - Sort.
Hylde med indbygget lampe fra danske Hübsch. Fremstillet af sortmalet jern i enkelt og stilrent design, der passer til de fleste stilarter. Brug den ved sengen, som et alternativ til det klassiske sengebord..
Kategori: Indendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Other
Fritz Hansen Suspence Pendel Lampe Sort - Fritz Hansen sort.
Suspence Pendel Sort Den dansk/italienske designduo [i]GamFratesi[/i] har forgivet [b]Suspence[/b]. Designet er organisk med bløde kurver. [b]Suspence[/b] er fremstillet i sortlakeret aluminium og har i bunden en opal afskærmning, som forhindrer blænding og skaber et blødt og diffust lys..
Kategori: Indendørs belysning - Lightyears - Suspence fra Lightyears - Suspence Pendel Lampe Sort - Fritz Hansen
UMAGE Carmina hængende lampe.
Vidunderligt lysstykke i hjemmet eller kontoret Det danske mærke UMAGE har også demonstreret for den nye samling af lamper, hvad de er bedst til: design og fremstilling af unikke designerlamper. Er du på udkig efter en legende og slående model, så er UMAGE Carmina det perfekte valg. Hvad gør Carmina lampen så.
Kategori: Indendørs belysning - lys og tilbehør belysning indendørsbelysning loftslampe hængende lampe|
Reflections Copenhagen Carnival Lamp No. 1.
Et samarbejde mellem to fantastisk danske designvirksomheder. Krystalspecialisterne Reflections Copenhagen og Design By Us, der har mange års erfaring med dekorativ belysning. De to designfirmaer har sat deres kreative sind sammen og skabt denne unikke se.
Kategori: Borde & stole - Belysning
Halo Design sort Porcelænsfarning E27.
Flot fatning i porcelæn fra danske Halo Design.Perfekt hvis du skal lave din egen lampe med en stofledning og en fatning samt en dekorativ pære.Du kan få fatningerne i flere farver.
Kategori: Indendørs belysning - Lyskilder
Halo Design Nobb glaspendel smoke - ball.
Lavet i røgfarvet glas Dansk Design Fatning E27 Kan bruges i alle rum Farve: Røget.
Kategori: Indendørs belysning - Bolig - Lamper - Pendler|Bolig|Lamper|Pendler
6114 Illumin Drip/Drop Pendel Ø35cm Hvid.
En ny og smuk lampe fra Dyberg-Larsen Practicals designet af danske Frank Kerdil. Illumin Drip Drop Pendel består af dråbeformede plastplader formet som en ananas. Lampen giver et fantastisk smukt lys og lampens form gør den behagelig at have hængende..
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Pendler Designer pendler
Nordlux Eik pendel, grå.
Nordlux er et dansk firma, der er blandt nordens førende inden for belysning. De har deres primære fokus på at producere lamper, der er funktionelle samt udført i et flot design til en fornuftig pris. Eik en en dekorativ pendel. Skærmens enkle form skaber et behageligt lys. Eik har E27 fatning og leveres uden.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Indendørs belysning - Pendler
Umage Rosette Pendelophæng, 2,1 meter, Hvid.
Minimalistisk og funktionel - Umage Rosette er designet til at få det bedste ud af din lampeskærm uden at tage spotlyset væk fra det. Ophænget er lavet af stål og har E27 fatning. Oplev Umage - Et sted hvor det smukke danske lysdesign møder den skandinaviske stemning, materialer af høj kvalitet og en ægte.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & belysning - Umage
HH Lux Bordlampe - 50 Basalt Stål - Hvid.
Flot stor og eksklusiv bordlampe fra HH Lux er fremstillet i lavasten, Bassalt. Bordlampen er håndlavet i et unikt dansk design. Qua af at bordlampen er produceret i natursten, vil alle være unika. bordlampen står på en plade af stål som er 15x15 cm. Rigtig flot og eksklusiv bordlampe til, hjem, hotellet.
Kategori: Indendørs belysning - Bordlamper
TRADEMARK LIVING loftslampe - lakeret mat jern.
Det er en rigtig stor fornøjelse at præsentere dig for denne helt unikke loftslampe i et råt design. Lampen er lavet af danske Trademark Living, der netop er kendt for deres unikke og bæredygtige møbler og boligtilbehør, hvor der er noget til ethvert hjem.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning // Lamper // Loftlamper
Globen lighting Bordlampe Soleil Børstet messing Borstad messing.
Soleil, eller sol på dansk, er inspireret af solspejle og den franske solkonge Louis XIV. Bordlampen er fremstillet af metal i farven børstet messing og har en mat hvid glaskuppel centreret midt i solens stråler. Lampen har en 200 cm lang transparent ledning med afbryder. Design: Erika Norén Bredde: 32 Dybde:.
Kategori: Indendørs belysning - Bolig & indretning Belysning & lamper Bordlamper
V3


Dansk Design

Kategorier på sider:

Dansk design smykker diverse Dansk design diverse PH lamper Trip trap produkter Design smykker Bolig ting Tasker Dansk design lamper diverse Lego produkter Fritz Hansen Mbler Dansk design Rosti produkter Dansk design brugskunst Dansk design lamper Fritz hansen produkter Dansk design kkkentilbehr Arne Jacobsen Dyrberg Kern produkter Dansk design smykker Georg Jensen Dyrberg Kern Dansk møbel design Bodum produkter Dansk design tj Dansk design mbler diverse Stelton produkter Bodum


 Du er her: DanskDesign - Netannoncer DanskDesign - Dansk Design